Nuevos lanzamientos para Super Nintendo y Megadrive

Pues parece que hay más gente que se anima a sacar nuevos juegos para consolas antiguas. En este caso tenemos a Piko Interactive, empresa que (supongo que entre otras cosas) se dedica a comprar los permisos para publicar juegos que en su día por lo que fuera no se llegaron a lanzar al mercado y quedaron en el limbo. Hablaré de dos de ellos en concreto, pero ya veréis que en su sitio web tienen más juegos a la venta.

 

El primero, de Super Nintendo, se llama Dorke and Ymp, un plataformas de acción en vista lateral:

 

 

El segundo, Water Margin para Megadrive, un beat ‘em up tipo Streets of Rage, que pinta bastante bien:

 

 

Creo que tienen unos precios razonables (70$ y 50$ respectivamente, con caja e instrucciones) dada la situación actual de este mercado antes… inexistente ^^

 

0
1 resposta
  1. Toni Benavent
    Toni Benavent says:

    Interessant…però jo pense que, ja que avui en dia no es com fa 20 anys enrrere, per allò de que la tecnología no estava ni la quarta part que ara al alcanç de la gran majoria de gent i era més cara de produir i de comprar (apart de que també hi ha més gent en estudis de programació i informàtica), les grans empreses deuríen de fer un estudi per vore si fós viable obrir un altra línia de mercat: la de la producció (de nou) de cartutxs per a sistemes dels 90. Sé que aquelles màquines estàn obsoletes avui en dia i estàn a anys llum de una one, ps4, pc, 360, ps3…però el que no es pot negar es que hi ha moltíssima gent que encara consumeix aquest tipus de tecnología. Pense, que si una de les grans empreses dedicara una petita part del seu capital en crear nous jocs per a megadrive o snes, per exemple, amb la grandíssima disponibilitat de tecnología que hi ha i gràcies a que el preu de la mateixa a baixat molt en comparació als anys 90, podríen crear-se jocs genials i sorprenents per a estes màquines, explotant sobremanera aquella tecnología amb l'ajuda dels avanços actuals. Jo pense (sempre que el preu fora just), que sí hi hauria demanda d'aquestos nous jocs per a sistemes antics. No es pot negar que uns gràfics en 2D ben fets i cuidats tenen un gran encant que, en molts casos, pareix que el temps no passe per ells i sempre son atractius…en fi, es la meua opinió…igual soc massa retrogamer hahahahaha

    Respon

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.