Descarrega ja la demo de La Relíquia Perduda en català!!

Ja la tenim aquí!! Esperem que la gaudiu i que us deixi amb ganes de més!!

El joc, per defecte, s’executa en mode finestra. Per passar a pantalla completa és tan fàcil com fer ALT i ENTER alhora. I ja ho teniu!!

Pot ser que us trobeu amb algun problema, error o bug (Ubisoft style), però penseu que aquesta demo està en fase de proves, tot s’arreglarà a la versió final. Aneu gravant partida sovint!

Si teniu dubtes, problemes, ens voleu insultar violentament, o alguna cosa per l’estil, no dubteu en contactar amb nosaltres!!

Us podeu baixar la demo des de Google Drive AQUÍ (fent click al botó blau “Baixa” i després al que diu “Baixa igualment”).

Us recomanem que deixeu la ruta d’instal·lació que porta l’instal·lador per defecte, si l’instal·leu a Program Files no podreu gravar partida!

Title0

6 respostes
  1. fejota
    fejota says:

    La demo està molt bé. La ciutat és massa gran xD I que tots el NPCs tinguin cara als diàlegs se’m fa extrany. Normalment només deixen les cares als personatges importants. xD

    Respon
    • Marc!!
      Marc!! says:

      Eiii, merci per jugar-hi!! Les cares als NPCs sabem que no es molt comú, però alguns (en un futur) seran protagonistes de missions secundaries i tal, i els hi voliem donar… “vidilla” hahaha. I el tamany de la ciutat, si, es molt gran, però el motiu principal es que hi passaran moltes coses allà i no voliem que es fes repetitiu… però d’aqui a la versió definitiva encara poden haver alguns canvis de mapejat!! De nou, gràcies per jugar!

      Respon

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.