Reprenem el RPG Maker

Què inútils eh! Bé, la veritat és que quan vam publicar l’anterior entrada comentant que l’aparcàvem, només havíem vist un parell de vídeos i lectures sobre el Game Guru. Aquest cap de setmana l’hem estat analitzant seriosament, i la conclusió és que no ens serveix per a fer un RPG. Així, tal qual.

De fet, el Game Guru abans era un engine dedicat exclusivament a fer First Person Shooters. Ara sembla que els desenvolupadors volen adaptar-lo també a altres estils de joc. Però està clar que queda feina per fer (també hem llegit que el producte encara no està complert, hi estan treballant activament).

2015-09-21 20_33_26-Program Manager

Molt bonic però no s’hi pot fer una merda (quant a RPGs)

Encara que volguéssim intentar-ho, hi ha qüestions de base que ja fan que sigui impossible fer-lo servir:

  • No hi ha inventari (és a dir, el personatge no pot portar objectes apart de l’arma)
  • No pots tenir diferents armes
  • No pots pujar de nivell als personatges
  • No hi ha botigues
  • Els combats són tal qual et trobes a l’enemic (FPS de tota la vida), ni torns ni hòsties

Podria seguir, però crec que el que acabo de llistar són coses bastant bàsiques a un RPG xD
Així que res, gràcies a aquesta distracció el que hem fet és agafar amb més força La Relíquia Perduda, avui ja hem estat prenent decisions i ens hi posarem d’immediat. Òbviament publicarem tot el que anem fent sota aquesta categoria, i no deixarem de molestar-vos per a que ho llegiu tot-tot! Apa ciau!

0
0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.