Ghosts and Goblins Resurrection!!

Oh no, ens han hackejat el web, maleïts americans!!

 

Que nooooo, simplement hem decidit tornar a publicar. Ens hem arruinat farmejant bitcoins i ara hem tornat als nosaltres de bell antuvi com si no demà (no sé ni que acabo de dir).

 

No us passa, eh, que teniu moltes ganes de jugar a un joc antic, eh, però com que us fa mandra endollar aquella consola amagada a l’armari, buscar el cartutx, els cables ai mare meva els cables quin mal d cap, que mai els etiqueto… Passeu i no ho acabeu fent, eh?

Doncs això no us haurà de preocupar més si el que voleu és jugar a un dels millors (o el millor, que coi) Ghosts and Goblins de l’univers!!

I és que recentment (2021, però el temps és relatiu) es va publicar per a totes les consoles actuals el màgic Ghosts and Goblins Resurrection, una meravella amb l’essència de les entregues més mítiques de la sèrie però amb millores significatives que us faran gaudir més que un marrec fotent-li cops a una pinyata.

La base hi és, millorada però no alterada, en equilibri amb l’univers, per a que ningú digui “mimimi s’han carregat la saga vaig a jugar al PC Fútbol DEP Michael Robinson edition”. Les millores alegrarien fins i tot a un nen el dia de l’enterrament de la seva tortuga, ja que els gràfics han estat actualitzats d’una manera molt encertada, la música et teletransporta als primers cops que el jugaves i la jugabilitat manté l’essència dels millors jocs arcade.

El que més cal destacar d’aquest joc son dues coses: la primera, l’arbre de millores, on mitjançant unes criaturetes que ens anirem trobant a cada nivell, podrem desbloquejar i evolucionar els atacs secundaris del nostre estimat Arthur. La segona gran millora, sense cap mena de dubte, és poder triar entre 4 nivells de dificultat i els punts de guardat que ens anirem trobant de manera força sovint a cada pantalla.

Trobo que en els temps que corren i al tipus de públic al que està enfocat aquest joc (persones que tenen més entrades que en Vegeta i que les samarretes ja no ens entren bé i no és per haver-les rentat amb aigua calenta) és vital que ofereixi aquestes opcions, i l’he gaudit molt més del que imaginava pel simple fet de saber que puc gravar cada poca estona.

M’allargaria força més però ens hem proposat publicar més sovint però sense escriure setanta milions de paraules, hehehehe, així que ja sabeu, foteu-li a aquesta passada de joc, que està molt ben parit!!

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.