My Retro Game Box (ja inactius)

A l’hora de comprar un joc, a més d’un li vindran moltes preguntes al cap… realment vull aquest joc? Estic disposat a pagar el que demanen? Em val la pena pagar aquest preu quan el podria estar emulant gratuïtament?  I depenent de la resposta a aquestes preguntes, et perfiles com un tipus de col·leccionista o un altre, ja que tenim el nostàlgic, el que ho vol tot, el que només es centra en una plataforma…

Doncs bé, avui parlarem d’una pàgina web que ofereix un servei que a molts col·leccionistes els hi podria interessar:

Parlem de My Retro Game Box que, a part de ser una botiga amb un catàleg que qualificaré de limitat però ben triat, ofereix un servei ben curiós, que és ni més ni menys que l’enviament d’una caixa de jocs “sorpresa”. M’explico. En el que consisteix My Retro Game Box es en subscriure’s a la seva pàgina i respondre un parell de preguntes, del tipus “de quina plataforma estàs interessat en rebre jocs” i “quin tipus de jocs”, i a partir d’aquí, pagant 36 euros al mes, rebràs mensualment una caixa amb jocs que més o menys s’adapten a les teves peticions. Hi ha altres modalitats, com rebre un únic enviament per 25 euros, però el mensual es el que més gràcia fa, inicialment.

22

I dic inicialment perquè aquí va la meva experiència personal: La veritat és que el concepte de rebre una caixa sorpresa amb jocs, es com si el Caga Tió vingués a casa teva cada mes. Així que el meu germà i jo vam decidir provar-ho, ens hi vam registrar, vam indicar més o menys el que volíem: RPG, SNES, GBA, Megadrive, algun més que ara no recordo per donar-los més opcions… i en aquell moment vam pensar que havíem fet la millor inversió de la nostra vida. Al cap d’un mes i poc, ja que la puntualitat no va gaire amb ells,  vam rebre la primera caixa, la vaig anar a buscar a Correus, i moments abans d’obrir-la, vaig pensar  “no puc esperar mes!”… Doncs bé, la meva impressió inicial va ser “no era el que m’esperava, però està bé”, vaig fer càlculs, econòmicament era aproximadament el que havia pagat… Ok, esperem al següent enviament… Arriba més buida, i en compensació t’afegeixen un val de descompte per comprar a la web. Ja definitivament a la tercera o quarta ens hem donat de baixa, ja que a la darrera ens ha arribat el Pilotwings de SNES, el Wario World de GB i un de F-1 també de la GB… i que no falti el val de descompte, clar.

myretrogameboxImatge no relacionada amb el que acabo de dir

En resum, i remarcant que es una opinió personal, crec que tot i que la iniciativa d’aquesta web està molt ben pensada, la trobo cara pel risc que comporta, ja que no esperis rebre un Zelda, un Chrono Trigger o coses per l’estil, ja que a falta d’un miracle, com a molt el que rebràs és un joc amb caixa i instruccions… així que, en el meu cas, prefereixo gastar-me els 36 euros en un joc que realment sàpiga que vull, que no arriscar-me d’aquesta manera… si vull sorpreses i gastar poc, em compraré un Kinder i au!

0
0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.