Sword of Xolan

Trempats i trempades!! Avui no m’allargaré gaire, ja que aquest article es només per fer-vos 5 cèntims d’un joc que em va recomanar el nostre amic i col·laborador Toni Benavent i que m’ha sorprès gratament.

Com que tinc la portàtil de les portàtils, la GPD XD (qui opini el contrari, l’espero a l’hora del pati), estic traient-li tot el suc a base d’emuladors i jocs del Play Store d’Android, ja que es el sistema operatiu que fa servir.

photo_2016-05-05_11-42-37

Que bé que va la GPD XD…. si voleu veure l’altre model que hi ha d’aquesta meravella, aneu a l’article en castellà!! Us encantarà!!

 

I al Play Store (soc un crac enllaçant paràgrafs, eh?) es on trobareu el Sword of Xolan, un joc amb una pinta retro que enamora, però que de retro no te res, ja que es va publicar al setembre del 2015 i que també esta disponible a l’App Store. Aquest joc ha arribat al món de la mà dels turcs d’Alper Sarikaya, una companyia modesta i amb pocs jocs a les esquenes que de moment no he tingut el plaer de jugar.

13096

El joc detecta ell solet que jugues des d’una “tablet” i ja no surten els controls a la pantalla… 5 polzades de plaer!!

Screenshot_2016-05-01-13-11-16

Però al que si que he tingut el plaer de jugar (heu vist com ho he tornat a enllaçar? Soc un puto mestre) es al Sword of Xolan, i dic plaer perquè m’ha encantat!! I com que m’heu caigut bé, us diré perquè:

Swords of Xolan es un joc on comences amb una introducció que ens posa en context: el be contra el mal. BOOM!! A vosaltres també us ha explotat el cap, veritat? Ho entenc… Crec que no viuré tranquil fins que descobreixi el secret per parir guions tant flipants i carregats d’originalitat com aquest… el be contra el mal, mai ningú havia tractat aquest tema, i de cop… encara estic flipant!!

En fi, ironies apart, la intro ens explica que tothom estava la mar de happy amb les seves vides i tal quan de cop, sense solta ni volta, el puto amo de l’inframón apareix, llança boles de foc a tort i a dret com un mal parit i rapta a tothom ficant-los en unes mini garjoles. Per sort pels pobres empresonats, apareix un Gandalf (o Dumbledore si sou mes de Harry Potter) amb un parell de pebrots amb ganes de repartir estopa… però també acaba engarjolat. Que passa, que apareixes tu, i apa, a salvar-los a tots!

Screenshot_2016-04-30-01-08-54

A veure qui la te més llarga!! IAAAAGGGH!!

El mode aventura (que es on veurem aquesta intro) esta englobat en 4 “capítols” de 10 nivells i un enemic final, es a dir que de duració, per ser un joc de mòbil/tauleta, està prou bé.

Screenshot_2016-05-04-19-05-36

En aquests nivells ens trobarem que l’objectiu es rescatar a 3 persones engarjolades que estan repartides per la pantalla, però ULL!! No estan a la vista i fent senyals de fum precisament, si no que ens trobarem amb que hi ha parets “falses” en les que normalment trobarem tresors o engarjolats, així que rastregeu-vos per totes les parets que trobeu com si tinguéssiu sarna!!

Screenshot_2016-05-01-13-12-57

El mecanisme de les pantalles es el del típic joc d’acció/plataformes, salta, pega, llança boles de foc, evita que t’ataquin, etc etc. Podria ser el germà tontet i happy del Super Ghouls ‘n Ghosts (ho dic amb tot el carinyo del món eh, recordeu que el joc m’agrada).

6c01fd_7102ae2d3f9046179a236609bc284b0c

Aquesta és de la web oficial… no hi ha collons a fer una screenshot mentre pega, hahaha! Apart, surten els controls!

Després està el mode repte, que són reptes (DE VERITAT EL MODE REPTE TRACTA DE REPTES??) del tipus “trenca 30 sacs en 50 segons” i coses així, està graciós perquè et piques amb tu mateix, apart que així desconnectes una mica del mode aventura i alhora practiques, que més vols?

La musiqueta mola molt (amb aquesta frase guanyo un Pullitzer segur). Sense voler acaparar tota l’atenció, l’ambientació “medieval” que aporta es molt agradable si tenim en compte que estem fent coses dignes d’un heroi de l’època (no com les collonades d’ara de “civil war” i merdes d’aquestes). A més a més, els efectes de so com ara impactes, el soroll de l’espasa o dels enemics estan integrats la mar de bé.

Screenshot_2016-05-04-19-14-04

En resum, es un joc de mecanisme (i dificultat) fàcil i alhora graciós, amb l’encant d’aquesta estètica que ens te el cor robat i la característica de ser un joc a cavall entre l’estil casual (només que tinguis 5 minuts lliures ja va bé per fer un nivell) i l’arcade (aquest joc podria ser d’una recreativa tranquil·lament). Doncs apa, a seguir viciant!!

Pàgina web!!    http://www.swordofxolan.com/

Video de youtube!!

https://www.youtube.com/watch?v=FL2o1CzG7UM

 

0
0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.