Article FLASH!! Magical Pop ‘n

Ei!! Tots bé? Espero que sí, perquè us vull anunciar que m’he inventat els “Articles FLASH“!! Aquests articles consistiran en contestar breument a les cartes/e-mails (centenars i centenars) que ens envien els seguidors de la pàgina sobre algun joc poc conegut o que només va sortir al Japó, articles curiosos relacionats amb el món dels videojocs i cosetes d’aquestes. Avui contestarem a les preguntes de l’Eustaqui, de Sant Fost de Campsentelles (Vallès Oriental), que suposo que s’ho estarà fent a sobre ara mateix al assabentar-se que en el primer “Article FLASH!!” contestarem a les seves preguntes. Voleu saber sobre quin joc parlarem? Doncs seguiu llegint, aixafa-tenalles!

 

Quina màgia en les seves paraules, quina delicadesa…

 

Us portem un article petit i contundent com la protagonista del joc del que parlarem, Magical Pop’n!!

 

  • ON VA SORTIR? Aquest joc va ser publicat únicament al Japó al març del 1995, com sempre! Va ser desenvolupat per Polestar Co., Ltd., distribuit per Pack-In-Video i és un joc d’un player exclusiu de la Super Nintendo (Super Famicom a Japó).

 

  • DE QUE VA? Doncs ens posarà a la pell d’una princesa que ha de recuperar una gemma màgica, robada pel rei Dimoni, si, el rei Dimoni, nom original de collons.

 

  • I QUÈ, ÉS BO, M’AGRADARÀ? Doncs si, sempre i quan t’agradin els jocs de plataformes/acció en scroll lateral. El joc consta de sis pantalles, on trobaràs diferents màgies/habilitats que t’ajudaran a aconseguir el teu objectiu (a menys que el teu objectiu sigui deixar el joc a mitges, que llavors amb apagar el pc/emulador ja tens prou), com ara uns míssils, un “carmel amb pal” que explota (no dic chupa chups per no fer publicitat i tal… però son uns chupa chups de tota la vida vaja), un raig de gel o una especie de fuet de coloraines (fuet del de Indiana Jones eh, no del de Casa Tarradellas) per penjar-te de certs llocs, etc.

 

 

  • I JA ESTÀ, POCA-SOLTA? No home no (puto Eustaqui!!), durant la teva aventura també et trobaràs objectes que incrementaran el número de vides (l’equivalent al bolet verd del Mario) o cors/pastissos xaxis que et restauraran la vida (l’equivalent al bolet vermell del Mario). Quantes cosetes que et trobaràs, eh Eustaqui?

 

 

  • ALGUNA MERDA MÉS A SABER?  Doncs bé, tot i que l’apartat música/Fx no es una meravella (tampoc es vomitiva, eh? És “del montón“) i que el joc de vegades està una mica “buit” (en moments puntuals trobarem a faltar més enemics) pel motiu que us parlo d’aquest joc es pel seu aspecte visual, tant simpàtic i japonès que us recordarà molt a l’aparença del Parodius, per exemple (al menys a mi), i només per això ja s’ha guanyat tot el meu respecte… per això i per ser un joc que en el seu moment no va sortir del país del sol naixent… us semblarà una merda de motiu, però a dia d’avui poder jugar a un joc que només va sortir al Japó…  es com una victòria moral, i em posa.

 

 

En fi amics i amigues, agrair a l’Eustaqui les seves paraules ja que gràcies a elles espero haver-vos fet 5 cèntims d’aquest (desconegut?) joc. Us deixo un gameplay per que el veieu, opineu, i gaudiu (si us agrada, clar, si no, teniu permís per posar-nos a parir tant a mi com al joc), i com diu l’Eustaqui amb molt d’amor al final del seu mail, que us fo## mal pari## fills de put###!!

 

0
1 resposta

Trackbacks i pingbacks

  1. […] Magical Pop: peculiar i bell joc de plataformes. El nostre company Marc ja va parlar d’ell aquí. […]

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.