Article FLASH!! 6 jocs ARCADE

Hola boneeees!

Últimament estic jugant molt. Amb això no vull dir que estigui tancat les 24 hores del dia a casa viciant sense fer res més, eh? Amb això vull dir que aprofito cada viatge de tren cap a la feina, cada hora que tinc “morta”, els 20 minutets que em sobren abans d’anar a treballar… i aprofitar tots aquests moments té la seva recompensa, ja que estic gaudint a uns nivells brutals. Ja sigui amb el meu germà a les Nits de bartop, amb la meva dona a la Switch, descobrint “nous” jocs, o jugant jo solet, m’ho estic passant de puta mare, i com que m’ho estic passant tant i tant bé, he decidit parlar-vos molt rapidament de 6 jocs arcade dels que he jugat recientment i que m’han encantat!! Com que és un article FLASH!! no us avorriré amb qui l’ha fet, ni quin any, ni res d’això, només us faré un petit resum del joc amb algunes fotos i au, que el temps és or i segur que preferiu jugar a llegir-me (mentida, ja se que em preferiu a mi, piratots)! Comencem!

Cada Nit de Bartop té un cartell millor que l’anterior!!

 

Blue’s Journey:

Joc protagonista d’una de les últimes nits de bartop (ja portem 12 o 13, i que durin!!) i que ens va fer gaudir com nens. Com que no voliem cremar-nos de tants beat’em ups, que ja portem uns quants a l’esquena, vam decidir canviar de gènere, i vam començar per un senyor joc. Blue’s Journey és un joc de plataformes en tota regla, on saltarem, pegarem, comprarem i agafarem items, tot per salvar al planeta Raguy del malvat Imperi Daruma, que planeja contaminar el planeta!! Fill de mil p#|€$!!

El joc pot ser a 2 players i el podràs gaudir com un marrec en un emulador MAME (com tots els jocs que nombraré). Ja sabeu, Blue’s Journey, un joc molt molt recomanat, ens ho vam passar molt bé jugant-lo i no us extranyi que, d’aqui un temps, repetim!

 

Willow:

Joc d’acció basat en la coneguda pel·lícula de finals dels anys vuitanta on seguiràs la linia argumental de la mateixa. En el joc podràs portar tan a Willow com a Madmartigan (Val Kilmer) i no pararàs de repartir llenya, saltar, recollir i comprar objectes…

Us parlo d’aquest joc perquè mai l’he vist comentat a cap video de “top 20 MAME” ni res per l’estil, i quan el vaig descobrir, senzillament vaig cagar-me en tot. Com pot ser que aquest joc tan ben parit no sigui més conegut?? El joc te uns gràfics, unes animacions i una fluidesa dignes de qualsevol top 10… de veritat, el recomano molt molt fort!!

 

Super Sidekicks 3:

Cagundeu com he rigut amb aquest joc. Aquest potser és el joc més conegut dels que us parlaré, i com molts ja sabreu, és un joc de futbol on el més important no és marcar, si no repartir pals!! No, la veritat és que el joc està enfocat a jugar a futbol “normal”, però les animacions a l’hora de fer faltes, les faltes en si, els videos de les celebracions (hi ha un on et fan un primer plà del paquet del que ha marcat gol que et fa replantejar-te la teva sexualitat), les cares de ràbia dels que reben una falta… és brutal!!

Apart de tot això, com a joc de futbol està molt i molt bé, és molt distret, intuitiu, i sempre et deixa amb ganes de més, ja que els partits son ultra curts… bé, això i procura no abusar molt del botó de correr, perquè et pots deixar la pilota pel camí i donar peu a situacions molt gracioses xD! Molt recomanat, us agradi molt el futbol o no, jugueu-lo, que us riureu que dona gust!

 

Rabbit:

Joc de lluita d’Electronic Arts amb una ambientació japonesa de collons que m’ha sorprès molt, no només perquè és un joc de lluita d’Electronic Arts amb una ambientació japonesa de collons, si no perque l’he descobert fa poc i els sprites, els decorats i la mecànica dels combats són molt i molt interessants.

Obviament el de lluita és un gènere en el que poc més es pot innovar, però aquest té alguna coseta que fa que valgui la pena provar-lo. LA GRAN LLÀSTIMA és que l’emulació a la Raspi no és gaire bona, així que com no l’emuleu en PC i com deu mana, us trobareu amb que no té so i que hi ha alguns errors gràfics… aixi que ja sabeu, a una Raspberry us funcionarà però amb errors i al PC, teòricament, ja que no ho he provat, us funcionarà la mar de bé! No sigueu poca-soltes i proveu-lo!!

 

Battle Flip Shot:

Joc que, des del meu punt de vista, és una barreja de Pong, Arkanoid i Wind Jammers. El sistema és molt basic, tu a un cantó, el teu rival a un altre, i heu de conseguir petar tots els diamants que el teu oponent està defensant. Com? Doncs amb una pilota que anireu llançant-vos i que anirà rebotant per tota la pantalla amb més o menys gràcia, depenent com sigui l’hostia que li has fotut.

El joc és perfecte per jugar a dos, té uns sprites molt ben fets i visualment convida molt a seguir jugant, la llàstima és que potser s’acaba fent una mica repetitiu i que té pocs personatges a escollir… però ep, que això no vol dir que no sigui bo! Al contrari, si el nombro és perquè m’ha soprès molt! Jugueu-lo ensuma-calçes!

 

Shock Troopers 2:

Aquest joc em fa molta il·lusió nombrar-lo perquè, a diferència dels anteriors que els he jugat a la bartop, ja sigui amb el meu germà o sol (bé, jo sol només ha estat el Willow), aquest joc l’he jugat a la Switch!! Òbviament també està per emular i tot això, eh? No cal tenir la Switch per jugar-lo ni molt menys.

Si us pregunteu per què us parlo del 2 i no de l’1, es perquè la millora gràfica és més que notable, i amb això no vull dir que l’1 sigui dolent, però és que quan vaig veure el 2… va ser amor a primera vista!

El joc bàsicament és avançar i disparar, disparar i disparar!! Tindreu al vostre abast un gran ventall d’armes i fins i tot arribareu a dur tancs, vehicles armats, etc. etc. És una passada veure com tot explota, les animacions de tots els elements en general que són brutals i com hi ha 20 enemics en pantalla i no es relentitza ni una mica. Gràcies a l’existència d’argument (no és d’Oscar, però al menys en té) farà que el joc tingui un objectiu (no disparar per disparar) i li aportarà un motiu extra per jugar-hi amb més ganes!!

 

Tots aquests jocs considero que estan molt ben parits, són molt rejugables, el Blue’s Journey i el Shock Troopers 2 en una horeta màxim ja us els heu passat, el Willow en una miqueta més (però val la pena, i si no recordeu que amb l’emulador sempre podeu gravar i deixar-ho per un altre moment), i de veritat, al menys proveu aquests jocs, que si sou uns viciats com som tot l’equip d’OSG segur que us agradaran!! Apaaa!!

 

0
0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.