Nova retro-traducció al català!!

EXTRA, EXTRA!! Última hora!!

Bé, realment no, no és última hora, ja que ho va anunciar fa uns dies, però nosaltres, que vivim una mica desconnectats del twitter, no ens vam assabentar fins ahir… quin desastre!!

La notícia és que l’Eduard Ereza, de qui ja vam parlar fa un temps arrel de la traducció que va fer del gran Chrono Trigger, ens ha regalat (dic regalat perquè ho fa per puto amor a l’art i a la llengua, i això és digne de menció i reconeixement) una nova traducció!!

Ja ho va deixar caure a l’entrevista que li vam fer i que podeu tornar a rellegir aquí:

Efectivament, senyores i senyors!! Ja tenim disponible la traducció al català del Link’s Awakening de la Game Boy Color!!

A la seva web, a la que podeu accedir-hi aquí, hi ha un tutorial clar i català de com baixar-vos i/o aplicar la traducció a la rom del joc en anglès.

També trobareu una introducció del joc, com heu d’aplicar el pedaç de la traducció, quina versió de la rom heu de fer servir… molt fàcil i molt ben explicat tot.

Nosaltres ja ho hem fet i ja l’estem gaudint a la nostra GPD XD, i vosaltres, a que espereu??

Des d’aquí volem agraïr la feina que fa l’Eduard i la comunitat de traductors en general, ja que sense la seva dedicació no podríem gaudir d’aquests jocs al nostre idioma!

Us animem a que proveu el joc traduït i que seguiu i doneu suport a la gent maca que fa coses per que el català estigui a tot arreu!

@eduardereza

@CATraduccions

 

 

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.