Article FLASH!! The Firemen

Macos i maques!! Com esteu?? Espero que molt bé i amb ganes de llegir un nou article FLASH!! No se com ho feu, però d’Article FLASH!!, el “FLASH!!” s’ha de llegir cridant mentalment, molt fort, i durant molta estona, i només parar quan una embolia us vulgui agregar com a amics. Dit això anem a parlar d’un gran joc, gran gran joc, que em va fer gaudir de valent, aquest joc és ni més ni menys que el THE FIREMEN.

The Firemen va ser publicat al 1994 per Human Entertainment (quin nom mare meva) per a la, com no, Super Nintendo. El dia que veieu que jo parlo d’algun joc que no sigui de la SNES preocupeu-vos, ja que alguna cosa passa.

El joc ens posa en la següent situació: Al 1972, quatre dels millors homes de l’exèrcit americà, van ser engarjolats per un delicte que no havien comés. No van tardar en fugar-se de la presó en la que es trobaven, i avui, buscats encara pel govern, sobreviuen com a soldats de fortuna. Si vostè té algun problema i se’ls troba, potser els pugui contractar….

Quin argument, eh? Doncs és el de l’Equipo A, quina sèrie cagundeu!

Ara anem a parlar del joc: En una empresa que és dedica als productes químics, diguem-li Microtech (gràcies Wiki), s’està celebrant una festa de nadal de collons, fins que es cala un foc d’aquells que foten por i nosaltres, com a bons bombers, haurem d’anar a apagar, salvar els civils que hi ha encara a l’edifici, netejar, pintar les parets… el que faci falta.

Mentre vas amb el teu personatge, el bomber Pete, aniràs acompanyat d’en Daniel McClean (que americà tot plegat), amb l’objectiu d’apagar tots els focs amb els que et vagis trobant ja sigui amb la teva mànega (jijijijijijijijijijiijijijijijiji), amb bombes d’aigua o amb un raig d’aigua de proximitat (no de Km. 0, eh?). Apart d’apagar focs, hauràs d’anar rescatant els civils que et vagis trobant i desactivant les bombes químiques que hi ha per l’edifici (que bé, eh?).

Al final de cada nivell hauràs de lluitar contra un “enemic final”, que com podeu imaginar és ni més ni menys que… foc! Columnes de foc, boles de foc, parets de foc, foc intermitent… una bogeria! I aquí està la gràcia de The Firemen, que amb un element tan comú com el foc, han fet uns nivells amb una intensitat, una ambientació i un detall que t’absorbeixen fent que un joc que d’entrada sembla una xorrada, sigui un gran títol que gaudiràs com un nen gràcies al contingut, plantejament i profunditat que té.

Gràficament em sembla una passada. És un joc que degut a la seva temàtica, a priori no sabries com visualitzar-lo o com enfocar-lo, o al menys jo… fins que el veus, i veus aquests gràfics tan ben parits, dignes de qualsevol joc de “Top 10”, amb uns acabats i uns colors encertadíssims, i unes animacions del foc, de l’aigua, dels personatges… de veritat, The Firemen és un senyor joc.

El so també esta molt encertat, sobretot amb els efectes del foc, de les explosions, de l’aigua, quan parles amb el teu equip per radio… ja us dic, el joc fa que us fiqueu dins de cap a peus, és com si realment vosaltres estiguéssiu allà, agafant ben fort la vostra mànega i mullant-ho tot a tort i a dret (jijijijijijiacuditdetiosjijijijijiji).

En resum, el joc es curtet tot i que té moments una mica fotudets, però crec que en cap moment us posarà realment dels nervis… ah, i a menys que sigueu uns millonetis, no us recomano que el compreu, ja que es un dels jocs amb el que s’especula bastant (com l’HAGANEEEE, el Whirlo, etc.). Dit això, espero sincerament que el jugueu i que us agradi tant com a mi, que val molt la pena!!

 

0
1 resposta
  1. Toni Benavent
    Toni Benavent says:

    Que guai nanos!! No en sabia d’aquest joc i, ves per on, ara ja hi sé que existeix. Doncs res, a probar-lo s’ha dit!!!!
    De debó que te molt bona pinta!!

    Respon

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.