Carpet Shark!!

Petits bailets, us porto un joc bo de debó!!

Fa uns dies, com cada dia, em trobava “gaudint” d’aquells cinc minuts tontos que tinc cada matí mentre espero el tren per anar a la feina, i com que no tenia res millor a fer, em vaig dedicar a mirar el meu Instagram. Entre publicacions de gatets, koales i pobles de Catalunya, vaig veure una publicació de l’únic youtuber que segueixo mig activament, el MetalJesusRocks, on deia això:

 

Bàsicament diu que existeix un joc que ets un tauró que viu en una catifa i que l’objectiu és menjar-se a la gent que hi passa per sobre. També diu que vol una còpia física del joc, bla bla bla.

Ansiós de saber més sobre aquest joc, no vaig trigar ni 10 segons en obrir el youtube (la viquipèdia dels que no volen llegir) per buscar més informació.

L’argument és força friki, ja que es tracta d’un tauró que vivia feliçment a l’oceà, fins que un dia un home el va capturar, li va robar l’ànima, i la va posar… en una catifa! I que passa, doncs que aquesta ànima s’alimenta de gent, i com fas que passi gent per sobre la catifa? Doncs posant el pis en lloguer i fent visites!!

 

La mecànica del joc no presenta gaire dificultat, ja que bàsicament t’hauràs de moure per la catifa procurant mossegar tot el que puguis i evitar que et donin per darrere (podria ser la definició d’una orgía). Hi ha poques pantalles, però aquests jocs ja sabem que són fàcils de jugar però difícils de dominar.

Al gameplay que ha penjat el creador a youtube, explica l’argument, d’on surt la idea… i deixa l’enllaç, entre d’altres coses, de la rom. A continuació trobareu l’enllaç, i us animo a que li dediqueu 5 minutets a aquest pobre, pobre tauró!!

 

 

 

7
0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.