Coneixeu el Crosscode??

Hola hola hola, molt bon dia!

Amics i amigues abans de res em disculpo per no fer-li justícia a aquesta MERAVELLA de joc. Podria dedicar-li centenars de paraules i mai us podria arribar a transmetre el que m’ha arribat a transmetre a mi aquest joc, així que ni ho intentaré, només us faré 5 cèntims del joc i us diré perquè faig aquest article.

El Crosscode és un joc d’acció/exploració jrpg amb combats a temps real i una estètica 16bits molt molt molt ben parida. L’argument a mi em va sobtar, ja que, explicat així de manera molt resumida, tu controles a una noia que està dins d’un joc mmo però que està controlada des de l’exterior per una persona amb la que teniu bona relació però que a mida que vas avançant aniràs sabent perquè et controla, quin objectiu té, quin objectiu tens tu… i mentre passen aquestes coses tu aniràs interaccionant amb altres personatges, lluitaràs juntament amb ells, pujaràs de nivell, milloraràs la teva equipació, etc etc. Aquests personatges són tots part de l’argument i sempre és d’un jugador, encara que estiguis en un univers de mmo i parlin de connexió i desconnexió, es simplement part de l’argument, per jugar-hi no necessites estar connectat a internet ni res.

El joc és massa gran i massa bo, us el recomano sí o sí. També us dic que a mi em va costar unes quantes hores agafar-li l’amor que li he agafat, així que no tingueu pressa ni per agafar-li estima ni per acabar-lo, ja que jo l’he acabat al cap d’unes 65 hores i m’he deixat les típiques missions secundàries de merda que he considerat que no calia fer.

Com he dit, no he vingut a parlar del joc, tot i que us deixaré un gameplay per veure si us convenço, tot i que viure’l és molt millor que només veure’l.

Doncs us parlo d’aquest joc perquè… ha sortit un DLC! Ja ha sortit a Steam i a l’estiu sortirà per a consoles (per jugar-lo em tocarà esperar perquè jo el jugo a la Switch). Un DLC que ja estava planejat des de la sortida del joc, i té sentit i continuació lògica, no és un DLC així perquè sí, la qual cosa s’agraeix, ja que no sóc molt fan dels DLCs…

Deixeu-me dir també que el joc té molts puzles, i alguns són una mica enrevessats, però el seu nivell de dificultat és equiparable a la satisfacció que sens quan els resols.

Bé, com que no vull ni intentar explicar-vos el joc perquè no sé ni per on començar, us deixo un vídeo que directament es diu “has de jugar al Crosscode”, no té cap mena de spoilers així que us animo a que el veieu per així fer-vos una idea de com és aquest magnífic joc!!

 

 

 

 

4
1 resposta

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.