Nous llançaments per a SNES i Megadrive

Doncs sembla que hi ha més gent animant-se a treure nous jocs per a consoles antigues. En aquest cas tenim a Piko Interactive, empresa que (suposo que d’entre altres coses) es dedica a comprar els permisos per a publicar jocs que en el seu dia pel que fos no es van arribar a llençar al mercat i van quedar al llimb. Parlaré de dos d’ells en concret, però ja veureu que al seu lloc web hi tenen més jocs a la venda.

El primer, de Super Nintendo, es diu Dorke and Ymp, un plataformes d’acció en vista lateral:

El segon, Water Margin per a la Megadrive, un beat ‘em up tipus Streets of Rage, que fa bastanta bona pinta:

Crec que tenen uns preus raonables (70$ i 50$ respectivament, amb caixa i instruccions), donada la situació actual d’aquest mercat més aviat… inexistent ^^

 

0
1 resposta
  1. Toni Benavent
    Toni Benavent says:

    Interessant…però jo pense que, ja que avui en dia no es com fa 20 anys enrrere, per allò de que la tecnología no estava ni la quarta part que ara al alcanç de la gran majoria de gent i era més cara de produir i de comprar (apart de que també hi ha més gent en estudis de programació i informàtica), les grans empreses deuríen de fer un estudi per vore si fós viable obrir un altra línia de mercat: la de la producció (de nou) de cartutxs per a sistemes dels 90. Sé que aquelles màquines estàn obsoletes avui en dia i estàn a anys llum de una one, ps4, pc, 360, ps3…però el que no es pot negar es que hi ha moltíssima gent que encara consumeix aquest tipus de tecnología. Pense, que si una de les grans empreses dedicara una petita part del seu capital en crear nous jocs per a megadrive o snes, per exemple, amb la grandíssima disponibilitat de tecnología que hi ha i gràcies a que el preu de la mateixa a baixat molt en comparació als anys 90, podríen crear-se jocs genials i sorprenents per a estes màquines, explotant sobremanera aquella tecnología amb l'ajuda dels avanços actuals. Jo pense (sempre que el preu fora just), que sí hi hauria demanda d'aquestos nous jocs per a sistemes antics. No es pot negar que uns gràfics en 2D ben fets i cuidats tenen un gran encant que, en molts casos, pareix que el temps no passe per ells i sempre son atractius…en fi, es la meua opinió…igual soc massa retrogamer hahahahaha

    Respon

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.