Article FLASH!! Do-Re-Mi Fantasy

Ei! Aqui tenim un altre article FLASH!! Us parlaré d’un joc senzill, fàcil, curt, vistòs, simpàtic i japonès!! Però… com que japonès, Marc? Com la gran majoria, no? O vols dir que ens parlaràs d’un joc que només està en japonès?? PERÒ QUE NO SABEM JAPONÈS, MARC, QUE NO SABEM JAPONÈS!!

Tranquils aqüeductes, que hi ha trampa!!

Aquest joc, únicament publicat al Japó per a la Super Famicom de la mà de Hudson Soft al 1996, ha estat traduït a l’anglès per una gent molt simpàtica fent que sigui jugable per a tots aquells que no dominem la llengua d’en Doraemon (ha sonat sexual? No, oi? Perfecte!)

Voleu fotre un casquet volador, macos?

Aquest joc ens fot de plé en un món maco, més aviat cuqui (de fet, hi ha gent que a alguns shoot ‘em up japonesos els denominen com a “cute ‘em ups” degut a la seva estètica cuqui, com la d’aquest joc), on tot és perfecte i meravellos fins que el mag Amon, una bèstia que fot molta por, rapta a una fadeta molt maca que és amiga teva, i tu, Milon, que en aspecte ets com una barreja de Mario i Link bastant descarada, l’aniràs a salvar.

It’s-a-me, Link!!

El joc és un plataformes amb un nivell de dificultat baix i amb un sistema de pantalles similar al del Mario World. Dins de cada “món”, hauràs de conseguir 5 estrelles amb les que dotaràs de poder a un instrument (no EL TEU instrument, eh? Sino a una flauta, una ocarina, etc.) que et donarà accés a l’enemic final de cada món.

El sistema de joc és el típic dins del món de les plataformes: saltar, acabar amb els enemics amb les teves bombolles de sabó (sí, heu llegit bé) i anar agafant diferents objectes que et proporcionaran vida (bolet vermell), vides (bolet verd), inmunitat (estrella), etc. etc. Molt típic, cert, però aquest joc transmet una alegria visual que, per poc que destaqui en quan a jugabilitat, val la pena jugar-lo.

El joc està prou bé de duració, visualment és molt maco, el so i la música estàn prou bé, i torno a remarcar que el nivell de dificultat es baix, és el típic joc al que hi jugaries quan no vols pensar-hi gaire.

Pero ep, que no tot el joc es de dificutat baixa, ja que sorpèn molt la diferència de dificultat entre les pantalles en si i la dels enemics finals, on si que es nota un canvi de dificultat, massa canvi respecte a la resta del joc. Amb els dos últims enemics finals us cagareu.

I com que m’acabo de fixar que de tots els screenshots que vaig fer no hi ha ni un que surti cap enemic, us deixo un gameplay on veureu la mecànica del joc!! Fins la propera!!

 

 

0
0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.