Article FLASH!! Fight’N Rage

Com estem!! Espero que li esteu fotent de valent a algun joc, sigui retro o no, que són la vida!

Des de fa uns anyets vivim envoltats de la nostàlgia pels jocs d’abans, per aquells píxels, per aquella manera simple i màgica amb la que ens quedàvem atrapats davant la pantalla mirant com el Haggar repartia estopa o com el Ryu li fotia de mala manera al ben plantat d’en Ken.

(L)(L)(L)

Doncs, com bé sabeu, no només estem gaudint d’aquesta nostalgia jugant a jocs de fa 20 anys, si no que també hi ha gent que es dedica a fer jocs amb aquell aspecte i aquella màgia de la que us parlava. Òbviament no tots ho aconsegueixen, donar una estètica retro a un joc no vol dir que ja sigui bo, però hi ha jocs que sí, que estàn molt ben fets i que són dignes de menció, com el joc del que us parlaré ara, que com ja heu vist (perquè heu llegit el títol de l’article, veritat?) es diu Fight’N Rage!!

Aquest joc és un beat ‘em up de tota la vida, amb uns gràfics retro però ben parits i amb una essència que t’enganxarà des del primer moment.

El joc, que pel que he vist només està disponible per PC (Steam), es centra molt en el detall, fins i tot quan obres el joc et surt la típica pantalla de “check” dels jocs de recreativa. Després de toquitejar una miqueta les opcions, ens disposem a triar personatge, on podràs escollir entre tres personatges, un homenot, una noieta (de la que mun germà està enamorat i em va amenaçar amb partir-me les cames si no li deixava agafar-la) i un toro mutant molt gran però que en el fons es bon noi i t’ajudarà a pelar-te a tot esser viu que et planti cara.

El joc és fluid, animat, amb bona musiqueta i amb la gràcia dels jocs d’abans. A mesura que vas avançant vas guanyant monedes que faràn que desbloquegis seccions del menú principal. I tranquils, que tot i jugar inicialment al mode arcade (sense save states ni hosties), quan mors no has de començar des del principi (sí, amics i amigues, la idea d’haver de tornar a començar des del puto principi em fa patir molt).

Per últim, afegiré que com que ens vam quedar a 10-15 minuts d’acabar-lo perquè certa persona no es pot estar fins més tard de les 22:30 a casa meva, però després mires l’última connexió del seu Telegram i veus que a les 2:00 de la matinada estava veient videos de tortugues fent punt de creu, tot això ho dic perquè no se si el final és espectacular, si no, ni que donen ni res… però en breu ens el passarem, que és molt rejugable!! Proveu-lo, que us agradarà!!

http://store.steampowered.com/app/674520/FightN_Rage/

 

 

 

 

0
0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.