Viciades en companyia!!

Què és això de jugar amb amics però cadascú a casa seva? On estan els copets de colze, girar el mando perque no vegi cap a on tiraràs el penal, les rabietes, apretar els botons del mando de l’altre en un moment d’alta tensió… tot això s’està perdent, i no pot ser!

Per aconseguir que aquests moments màgics no desapareguin mai, us portem un petit recopilatori ideal per picar-vos amb els vostres amics, així que va, agafeu les cerveses, les patates, i preneu nota!

 

Super Blood Hockey

No hi ha res millor per odiar a l’altre jugador que un joc esportiu o de lluita. Però què passa si ho combinem? Doncs que dona com a resultat al Super Blood Hockey, un joc ple de sang pixelada on el mes divertit no és guanyar, sino anar a fotre!

El joc, publicat al 2017 i disponible a Steam, és un joc d’hoquei sobre gel molt bàsic en quant a contingut però molt generòs en quant a diversió. Amb una estètica pixel molt treballada, el joc ens ofereix uns partits de hoquei la mar de divertits, ja que els cops, les lluites, la sang i els atacs epilèptics seran la salsa dels partits.

Obviament també el podeu jugar formant part del mateix equip, anar a per un jugador en concret, tombar-lo… una passada! Ah, i recordeu de pujar el nivell de sang al màxim!

 

NBA JAM

Agafem als jugadors més mítics de la NBA de principis del 90, els fotem en uns partits de dos contra dos, amb molt poques regles i amb una alta dosi d’espectacularitat (BOOM SHAKALAKA!!) i tenim com a resultat aquest gran joc.

Divertit, descarat i addictiu son els tres adjectius que millor descriuen a aquest joc, ja que, tot i no oferir cap mena de varietat a l’hora de jugar-hi (no hi ha lligues, no hi ha tornejos… i tampoc ho necessita), ens proporcionarà hores i hores de diversió. Juga’l sol, contra algú o amb algú, però juga’l!!

 

Mario Kart

El primer que us ha vingut al cap al llegir al títol ha estat la #$%! closca blava, veritat? No m’estranya. Crec que no cal que digui res d’aquest joc, tothom el coneix, tothom l’ha jugat, i tothom l’ha maleït.

Els personatges més emblemàtics de Nintendo es posaran a la nostra disposició per competir en les curses amb més mala llet que et podràs trobar. Amb una varietat brutal de vehicles a la teva disposició, hauràs de fer les mil i una per lliurar-te dels objectes que portaran els teus contrincants, tots amb molta mala baba, i que faràn tot el possible per que no vegis la línia de meta (al menys per davant d’ells).

Cada nova entrega de Mario Kart és més complerta, amb més personatges, vehicles, circuits, objectes, mini jocs…. més de tot, proporcionan-te hores i hores i hores de diversió. Tant parlar del joc m’han entrat ganes de jugar-hi… I es el que vaig a fer, a la merda l’article 😀

 

 

Bé, us hem posat alguns exemples de jocs que podeu jugar un contra un, els dos contra la màquina… però què passa si voleu unir forces exclusivament contra el món i acabar junts amb els malfactors? Doncs hi ha la tira de joies de jocs on podeu fer-ho, així que aquí teniu alguns exemples!

 

Battletoads in Battlemaniacs

L’estima que li tinc a aquest cartutx de Super Nintendo és massa gran com per poder-la plasmar aquí. Si voleu saber el motiu d’aquestes paraules, feu-li una ullada a aquest article que vam escriure fa un temps.

Aquí els dos anireu contra un joc que odia a la raça humana i vol que et desesperis fins al punt de fer un pacte amb el diable per poder aconseguir passar-te el joc… l’odiaràs amb totes les forçes del teu cos, però l’estètica, la música, els amfibis hiper musculats… tot el que transmet aquest joc fa que valgui la pena intentar-ho un cop més.

Broforce

Amb el temps s’ha anat popularitzant tant fins el punt de que tothom, com a mínim, ha escoltat parlar d’ell. Publicat al 2015, a dia d’avui el podem trobar a la Switch, PS4 i Steam, i et partiràs el cul amb aquest joc.

La seva agressivitat, el seu humor negre i la seva varietat farà que no vulgueu que s’acabi mai. El joc és un run and gun en scroll lateral que ens posarà a la pell d’un munt dels personatges més emblemàtics de les pel·lícules d’acció dels anys 80 i 90, cadascun amb les seves característiques úniques, molt ben caracteritzats i representats.

Aquesta gran varietat de personatges farà que el plantejament de cada pantalla canviï en funció del personatge que portis, però en el transcurs de la pantalla aniràs alliberant presoners que també son personatges amb els et pots intercanviar si no et fa el pes el teu, així que ja us dic, una bogeria!

Cada personatge té les seves característiques, la varietat d’enemics i d’escenaris es brutal i l’atmosfera que te aquest joc fa que sigui divertit a més no poder. Crec que aquest joc es mereix un article per a ell solet, però de moment, si us plau, jugueu a aquesta meravella!!

 

Smash TV

A Super Smash TV us trobareu en un espectacle televisiu on haureu d’anar acabant amb tots els adversaris que us van apareixent (son un munt) amb l’objectiu d’anar recollint els premis repartits durant el joc i passar al següent nivell fins arribar a l’enemic final de cada fase.

Com a grans atractius d’aquest joc, destacarem primer de tot els controls, ja que amb la creueta de direcció mous al personatge (fins aquí tot normal) i amb els botons A B X Y (versió SNES és clar) determines la direcció dels trets! Potser ara quan us imagineu amb un mando de SNES  a les mans i ho proveu a l’aire (se que ho esteu fent) direu “doncs no hi ha per tant”, però quan et fiques en el joc i has de coordinar les dues mans… fa molt riure la veritat!

També cal destacar la gran varietat d’armes que hi ha, des de la pistola normal i corrent fins a granades, míssils teledirigits, armes multi direccionals, totes aquestes molt útils degut a la incontable quantitat d’enemics que us apareixeran, de veritat, son molts. De fet, crec que un dels motius que fa que el joc sigui tant esbojarrat es per la quantitat de coses que passen a la pantalla al mateix temps.

I fins aquí les nostres recomanacions! Us han agradat els exemples que us hem proposat per jugar acompanyats? Sí, ja sabem que hi ha moltíssims més, de més bons, de més dolents… tots serveixen! El que conta es passar-ho de puta mare, i si és en companyia, millor que millor!

0
0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.