Samurai Shodown - Neogeo Collection

Samurai Shodown Neo Geo Collection

Guerrers i guerreres, lluitadors i lluitadores, a les armes, que toca defensar el nostre honor! Bé, potser no tant, però el que sí que toca és passar una bona estona amb aquest recopilatori.

El Samurai Shodown Neo Geo Collection és un recopilatori on hi trobarem fins a set jocs!! Concretament són: de l’1 al 5, el 5 Special i un que no va arribar a sortir a la Neo Geo, el 5 Perfect. Una passada de recopilatori, vaja.

Set títols en un! Que direu, i per a què en vull tants? Doncs perquè cada un d’ells té el seu encant, a part de que pots veure l’evolució de la saga amb el pas dels anys, que sempre fa gràcia.

 

Els jocs en si són coneguts per tots, tan la seva estètica com la seva jugabilitat, així que no cal que us expliqui gaire cosa, ja que no es tracta d’una versió millorada ni res per l’estil. Això sí, tenim unes opcions de vídeo bàsiques que ens permetran gaudir el joc a pantalla completa, amb marc, amb un filtre més arcade…

A més, també inclou uns quants extres que el fan més atractiu: mode online arcade, mode online ranking, mode desafía a un amic, mode combat casual… i extres no jugables, com entrevistes, ilustracions, cançons…

 

En definitiva, que és un caramelet molt molt temptador per a tots els fans de la saga, a part de que és la millor manera per capbussar-se de plè en el món d’en SamSho!

 

Si us ha agradat recordeu fer like, comentar, aplaudir, compartir… i si ens voleu donar també el vostre número de targeta i el PIN, doncs escolta, nosaltres més que encantats!!

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.