Universal Game Case

Caràtules de jocs personalitzades

Un dels problemes que ens trobem al comprar jocs antics de segona mà és que molts d’ells no inclouen la seva caixa original. Bé, els pots comprar amb caixa, però normalment són molt més cars.

Emmagatzemar un joc sense caixa és molt lleig, normalment has d’afegir-hi un adhesiu amb el nom a la part de dalt per a saber quin joc és. L’estanteria acaba semblant un Second Company.

T’ofereixo dues opcions per a evitar aquest fort trauma:

 

Comprar caixes repro

Una caixa repro és una còpia (bé, reproducció) de la caixa original del joc. Que nosaltres coneguem, tenim a Retrobox, que les fan prou bé, a un preu ajustat i per a diferents sistemes. També tenim un contacte que vam trobar a alguna pàgina d’anuncis de segona mà que principalment ven jocs repro, però també ven les caixes, i s’ho curra molt, inclou bosseta pel cartutx, adhesius, pòster en alguns casos, i el cartró és realment fort… si voleu info ens pregunteu, ja que no trobo l’anunci original 🙂 I bé, si coneixeu d’altres llocs on les facin bé ens ho dieu!

fotojocsFan molta patxoca. La del Chrono és una barreja entre la PAL i la japonesa (fet a propòsit)

 

Comprar Universal Game Cases

Una opció més barateta (que som catalans, coi) és la de comprar-te caixes universals de plàstic, similars a les mítiques de VHS. Aquestes estan a la venda a Emere (de veritat, no ens paguen, si coneixeu altres llocs on les venguin ens ho dieu ^^). Accepten bastants formats (N64, SNES, Megadrive, etc) i en general són de bona qualitat.

Universal Game Case Universal Game Case

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Per descomptat, les caixes les venen sense caràtula. Tornes a tenir dues opcions: o te les fas tu mateix (com la que jo em vaig fer abans de saber el que ara us diré), o te les descarregues de la web The Cover Project, on hi tenen una gran varietat, per a moltes consoles, i per al format de la Universal Game Case. També tenen plantilles buides per si vols customitzar-les partint d’una base.

El possible problema que et podràs trobar, o al menys JO me l’he trobat, és que a les copisteries et rebutgin imprimir la caràtula per temes de copyright, Nintendo, blah blah blah. Va home va, que són jocs de fa 20 anys, i només te n’estic demanant una còpia. Provaré a anar a més copisteries, però em sembla que em diran el mateix…

La conclusió d’aquest escrit és una petició explícita cap a TU, si coneixes cap lloc on m’ho puguin imprimir sense que em mirin com si fos un DELINQÜENT, sisplau digues-m’ho. Estic realment interessat ^^

0
0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.