Super Smash TV

S’apropa el cap de setmana i molts de vosaltres estareu com bojos per gaudir d’aquestes 48 hores de llibertat, en les que podreu fer el que vulgueu, estar amb la vostra família, anar al bosc o a la platja, passejar, sortir a sopar, de festa… I disparar a un munt de mal parits en un plató de TV!!

D’això tracta Super Smash TV, on et veuràs en un espectacle televisiu on tu sol o tu i un altre participant haureu d’anar acabant amb tots els adversaris que us van apareixent (son un munt) amb l’objectiu d’anar recollint els premis repartits durant el joc i passar al següent nivell fins arribar a l’enemic final de cada fase.

2364761-snes_smashtv_au Smash_T.V._-_1990_-_Williams,_Inc.

 

 

 

 

 

 

 

Aquest argument fa que el joc “s’acabi” en menys d’una hora, que en principi dius “hosti que poc!”, però en absolut!! La gràcia dels jocs arcade es superar la màxima puntuació (qui no ha posat CUL o PET quan li han demanat posar les seves inicials…) i aquest no serà una excepció, ja que tens per davant el repte de superar-te i a més a més ho pots fer en dificultat fàcil, normal i difícil.

Com a grans atractius d’aquest joc, destacarem primer de tot els controls, ja que amb la creueta de direcció mous al personatge (fins aquí tot normal) i amb els botons A B X Y (versió SNES és clar) determines la direcció dels trets! Potser ara quan us imagineu amb un mando de SNES  a les mans i ho proveu a l’aire (se que ho esteu fent) direu “doncs no hi ha per tant”, però quan et fiques en el joc i has de coordinar les dues mans… fa molt riure la veritat!

Smash_T.V._-_1990_-_Williams,_Inc. (1) Smash_T.V._-_1991_-_Acclaim_Entertainment

 

 

 

 

 

 

 

 

També cal destacar la gran varietat d’armes que hi ha, des de la pistola normal i corrent fins a granades, míssils teledirigits, armes multi direccionals, totes aquestes molt útils degut a la incontable quantitat d’enemics que us apareixeran, de veritat, son molts. De fet, crec que un dels motius que fa que el joc sigui tant “locu” es per la quantitat de coses que passen a la pantalla al mateix temps.

Com a nota negativa, destacarem això, la curta duració i l’argument sense cap mena de variació, però es el que he dit anteriorment, un joc arcade amb l’objectiu de disparar el 100% del temps, així que dins del que és negatiu, és comprensible.

Bé estimats lectors i lectores, espero que hagueu gaudit d’aquesta curta però intensa lectura i que us plantegeu donar-li una oportunitat que, tot i no ser una meravella, et farà passar una molt bona estoneta… i si es amb amics i us piqueu entre vosaltres millor que millor!

Companyia: Williams

Sistema: Tot i que m’he centrat en el de SNES, va sortir per màquines recreatives, NES, Master System, Mega Drive…

Data de llançament (original): 1990

Gènere: Arcade

Recepció general: Molt bona, en el seu moment va sortir per moltes plataformes, i en els darrers anys ha aparegut a diferents recopilatoris, fins i tot al Xbox Live.

Recomanat per a: Si necessites desfogar-te o tens una reunió amb amiguets i no sabeu que fer, us recomano que li foteu canya!!

 

 

 

0
0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.