NBA JAM T.E.

Hosti tu, ha acabat l’estiu i els gimnasos ja ens estan atacant amb anuncis, matrícules, ofertes, packs i sa puta mare. Si ets d’aquells homo sapiens que veus les teves corbes com a inversions a llarg termini, l’únic exercici que fas és anar del sofà a la nevera, o ets dels que el fet de “sortir a fer una volta” implica fotre’s 3 napolitanes, un gelat i una pizza (però el cafè amb sacarina, eh?) no patiu, que us portem l’esport a casa!

I no parlo de qualsevol esport, no no, parlo d’un que es juga en equip, on hi ha competitivitat i les hòsties són fonamentals per a aconseguir la victòria! Parlo del NBA JAM Tournament Edition!

NBA Jam - Tournament Edition (Europe)-13 NBA Jam - Tournament Edition (Europe)-14

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aquest joc multiplataforma publicat i desenvolupat per Midway al 1993 està protagonitzat pels jugadors de la temporada 93-94 de la millor lliga de basket del món, on podràs jugar amb tots aquells jugadors mítics dels 90 menys lo puto Jordan, tema de calers, òbviament.

NBA Jam - Tournament Edition (Europe)-15 NBA Jam - Tournament Edition (Europe)-17

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El funcionament del joc es típicament arcade, on després d’introduir les nostres 3 inicials (PET, CUL…) ens donarà a triar entre un munt d’equips de la NBA (per no dir tots) de fa 23 anys, molts d’ells ja inexistents. Haurem de combinar 2 dels seus jugadors com ens surti dels carquinyolis amb l’objectiu de guanyar a l’adversari, on la traça amb la pilota serà decisiva per a vèncer…. bé, la traça amb la pilota i que ens posem a repartir hòsties a tort i a dret.

NBA Jam - Tournament Edition (Europe)-22 NBA Jam - Tournament Edition (Europe)-24

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I és que al NBA JAM no trobarem llançaments lliures ni faltes personals, aquí ens trobarem amb una lluita cos a cos on haurem d’evitar constantment que el rival no ens llenci a terra o ens faci un tap a l’últim moment, fent que el partit no s’aturi ni un segon.

NBA Jam - Tournament Edition (Europe)-19 NBA Jam - Tournament Edition (Europe)-20

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Però el joc no són només hòsties entre jugadors de basket. El que fa que sigui extremadament divertit són les exagerades i variades maneres d’encistellar, els salts de 5 metres que fan els jugadors i l’efusivitat dels comentaris en els moments més emocionants.

NBA Jam - Tournament Edition (Europe)-8 NBA Jam - Tournament Edition (Europe)-11

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Realment, podríem centrar-nos en dir que els gràfics no són una meravella, que el so és molt bàsic o que el joc és bastant simple al no tenir lliga ni tornejos. Però no, perquè aquest joc va al que va, et permet, en un minut, estar fotent un partit que és una descàrrega de ràbia, eufòria i emocions en el que la victòria és l’objectiu, però guanyis o perdis farà que vulguis més! Recomanat 100%!!

0
0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.