Demon’s Crest

Eiiii, ja tenim aqui l’article que més vots ha rebut a l’enquesta que vam fer poc via Twitter. He de dir que sou una mica cabronets tots i vau fer que guanyes l’opció de “fer un article sobre la CUP”, però vam fer una votació sobre l’enquesta i va sortir empat a 1515 (emulant a la CUP) i no ens vam posar d’acord en res (emulant a la CUP again), així que, per sort meva, al final faré l’article del Demon’s Crest!!

Demon's Crest (Europe)-3

Només amb aquesta presentació ja t’entren ganes de viciar-hi!!

 

Quin gran joc! Aquest joc, que només veure’l ja notes la gran influencia del magnífic Super Ghouls & Ghosts en tots els aspectes, el que et provoca unes ganes incontrolables de jugar-hi i comprovar si Demon’s Crest està a l’alçada del joc protagonitzat per el cavaller de calçotets blancs amb maduixes.

Super Ghouls'n Ghosts (Europe)-24

Super Ghouls and Ghosts, brutal a tots els nivells!!

 

L’objectiu del joc es recuperar les sis crestes que t’han robat. Explicació massa curta? Doncs llegeix el següent paragraf, que no costa res!!

Ens capfiquem en un joc on hi ha dos regnes, el dels humans i el dels dimonis (el dels humans ens oblidem una mica d’ell), on cadascú viu feliç de la vida sense molestar-se uns als altres ni res… però un dia, de cop i volta i sense demanar permís, del cel cauen 6 crestes (pedres) grans com el meu cap (potser no tant) per les que els dimonis es començen a partir la cara, ja que donen grans poders al poseidor d’aquestes. Després d’una cruenta guerra civil entre dimonis (us ho imagineu? Digne d’una pel·lícula, escolti), el Dimoni Vermell (tu) surt vencedor, però li falta una, que la te el Dimoni Drac (es van matar amb els noms). Després d’un llarg combat, el Dimoni Vermell surt vencedor i finalment es fa amb totes, pero queda tan debilitat pel combat que li foten el pal i es queda sense res. Tot aquest rollo serveix per explicar-vos el que us he dit abans, que l’objectiu del joc es recuperar les 6 crestes aquestes dels collons.

Demon's Crest (Europe)-64

Aquestes son les maleïdes crestes dels collons…

 

Ara si, després d’aquesta parrafada inhumana que us acabo de fotre, entrem en el joc, un joc que aparentment hauria de ser lineal i sense complicacions però es tot el contrari, ja que amb cada habilitat nova que aconsegueixis hauràs de tornar sobre les teves passes per desbloquejar o aconseguir coses que sense aquella nova habilitat no podries.

I com farem això? Ens pregunta Miquel, des de les profunditats de la Garrotxa (encara m’estic partint de mi mateix). Doncs bé, estimat Miquel, com a bon dimoni amb ales que som, tenim un mapa que podrem sobrevolar, explorar (tampoc gaire, es més aviat petit) i entrar i sortir de les pantalles (un total de set) tans cops com vulguem, ja sigui per explorar, agafar un objecte que abans no podiem (no entris a l’aigua fins que tinguis la cresta que et permet fer-ho, per exemple), per recollir monedes… ja us dic ara que en total entrareu entre dos i quatre cops a cada pantalla, per tranquils pernils, que no es fa repetitiu, ja que cada cop que entreu tindreu alguna cosa nova que fer.

Demon's Crest (Europe)-15

Veritat que us recorda a la primera pantalla del Super Ghouls?

 

Aquestes set pantalles, cadascuna amb un encant i una ambientació gòtica brutal, tenen una dificultat mitja-alta, més tirant a mitja quan ja portes una estoneta. El més curiòs es que perdras més vida degut als obstacles de la pròpia pantalla que als enemics en si, ja que no oferiran gaire resistencia al teu gran ventall d’atacs (jjajjajjjajjajjaja, només tens un tipus d’atac, que canvia segons la cresta que portes seleccionada, si, però segueix sent només un, jajajajjjjajajja). Ara bé… quan us trobeu amb un enemic final… hi ha un parell o tres més o menys fàcils… però la resta…. cagundeu, la resta… en fi, que els patireu de valent, no dic més que em tornen les taquicàrdies (es broma poma! Les taquicàrdies dic, els enemics finals son uns fills de puta de collons).

Demon's Crest (Europe)-90

Puto llop de merda…. aquest us farà patir de valent!

 

Parlaré primer de l’aspecte visual i sonor del joc abans de tocar el tema “tocapebrots” del joc… ja m’entendreu. Els gràfics son igualets igualets al Super Ghouls and Ghosts, però amb la diferencia de que si al Super Ghouls teniem una estètica terrorífica amb monstres de tota mena, al Demon’s Crest trobarem una estètica mes aviat fosca amb temàtica molt variada, ja que ens trobarem amb els escenaris habituals en aquest gènere, com un bosc tenebrós, una cova o l’interior d’una catedral, barrejats amb monstres de tota mena, dimonis, zombies, fantasmes, tentacles o mans que surten del terra… molt variat, fosc i tenebrós tot plegat, si senyor, com ha de ser un joc si vol ser un joc “ben parit”!

Demon's Crest (Europe)-103

Quina ambientació, em te enamorat!

 

I ara li toca el torn a la música, la ambientació… sou un dimoni, cabrejat perquè us han robat una cosa que us ha costat la vida aconseguir, aneu per zones fosques, tenebroses… que sonarà, La Barbacoa? Potser ho faria més divertit, però en aquest cas no volem diversió, volem submergir-nos en l’univers que Demon’s Crest ens ofereix, i que gràcies a la musica brutal que té aquest joc ho aconseguirem a l’instant.

Demon's Crest (Europe)-78

Ja sabem qui va cremar el bosc del Bambi!

 

I ara si que si,  anem a parlar del tema toca-pebrots d’aquest joc!! Que quin es?? Doncs que el Demon’s Crest, amics i amigues… te quatre finals diferents!! QUATRE!! Heu flipat eh? I si ja ho sabies fes-te també el sorprès, coi!

Demon's Crest (Europe)-84

Monstre monstruós VS Dimoni Vermell… qui guanyarà?

 

Us explico una miqueta: Em vaig comprar el Demon’s Crest a Aliexpress bastant bé de preu, però al poc de rebre’l vaig llegir a un grup de Facebook que els jocs de CAPCOM tenien una protecció anti-pirateria, així que molt probablement tots els jocs de Capcom i més concretament el Demon’s Crest que fossin repros segurament donarien error en algun moment del joc. Jo en aquell moment vaig tacar els pantalons de marró, i clar, vaig dir “això ho he de comprovar en persona i explicar la meva experiència!”. Així que m’arriba el paquet, funciona normal, jugo una estona i en menys d’una hora… THE END. Jo, amb la meva cara de gilipolles, em vaig posar a mirar per internet si realment el joc dura tant poc… i no! Es que em vaig passar el joc amb el final dolent, cagundeu! Perquè hi ha quatre finals: dolent, normal, bo i TRUE, així que em vaig proposar pasar-me el joc amb tots els finals. Cert es que en alguns moments vaig tirar d’un magnífic walkthrough que hi ha al youtube, ja que soc molt impacient i necessitava saber si el joc fallava o no, i ja us puc dir que no, no falla.

Demon's Crest (Europe)-145

Enemic dels que m’agraden, gran i amb mala baba!!

 

Després de passar-me aquest joc al 100% amb els seus quatre finals (la forma d’accedir a l’enemic final es curiosa, amb un password i tal), puc dir que Demon’s Crest es un joc d’aquell amb moments que et posen dels nervis en plan “PERÒ SI NO HE TOCAT AQUESTES PUNXES, PERQUÈ COLLONS EM PREN VIDA!!” “MERDA!!” “PERÒ SERÀ FILL DE PU…!!”, però quan veus que amb esforç i sacrifici vas avançant fins que ho aconsegueixes i poc a poc et vas apropant al final… es una satisfacció brutal!!

Demon's Crest (Europe)-157

Ai, l’enemic final… ja podeu anar-hi ben carregats de pocions!!

 

Si us va agradar el Super Ghouls and Ghosts, us agrada la temàtica foscota (que no les habitacions foscotes, eh? A veure, o si, que jo no tinc problemes amb els gustos sexuals de ningú, cadascú fa el que vol amb el seu cos i tal… bé és igual) o simplement voleu un joc bo amb el que passar l’estona, ja sabeu!! Demon’s Crest, un joc molt ben parit!

Demon's Crest (Europe)-52

No sabia que Gaudí va treballar per a Capcom 😉

 

0
2 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.