Adventures of Mana

Com estem amiguets i amiguetes! Avui us parlaré d’un joc modern amb gràfics moderns. A la merda lo retro, la Super, la Megadrive i la mare que les va parir! Era tot postureig! On es posi el Call of Duty i el FIFA 17…

 

Sense paraules.

 

Us heu cagat ehhh??? Que dolent que sóc. Però és cert, us parlaré d’un joc modern amb gràfics moderns. Perquè? Doncs perquè és un remake. De quin joc? Doncs ni més ni menys que del Final Fantasy Adventures! Es tracta del… Adventures of Mana!

 

 

Com recordareu, a l’article que vaig fer sobre el Seiken Densetsu 3/Secret of Mana 2 (que podeu tornar a llegir aquí) ja vaig nombrar aquest joc (no aquest aquest, sinó l’original), degut a que és el primer dels primers de la saga Seiken Densetsu i de la saga “Mana” en general. Amb els anys, i per diferenciar el “Final Fantasy Adventures” dels Final Fantasy, es va fer un remake per la GBA anomenat Sword of Mana, fent que la saga “Mana” mantingués el nom propi i ben diferenciat del seva saga germana, Final Fantasy. El remake, publicat al 2003, és un joc molt recomanable i un imprescindible de la GBA, què feu que no el teniu, gameboyadvancers? I fa un anyet, al 2016, es va publicar el joc del que us parlaré avui, per commemorar els 25 anys de la saga! Nerviosos, veritat? Jo ja m’ho he fet a sobre!

 

Ho enteneu tot, veritat?

 

En aquest Adventures of Mana, disponible per dispositius mòbils i PS Vita (qui és aquesta?), ens posarem en la pell d’un jovenet que es troba en un món on el mal no descansa i es vol fer amb el poder de l’Arbre del Mana, i on el jovenet, òbviament, els haurà d’aturar. En aquesta aturamenta (si no ho trobeu al diec, és perquè el diec s’equivoca) us trobareu companys, enemics, pobles amb puntuacions altíssimes a tripadvisor de lo bonics que son i una petita però bonica diversitat de mapes, tot això acompanyat d’un argument que tot i no ser l’argument de l’any o no distingir-se gaire respecte a la resta de jocs de la saga “Mana”  no serà un impediment de cap mena a l’hora de jugar-lo i gaudir-lo.

 

 

El joc té una gran varietat d’elements que et mantindran molt distret. No, no surten les noies del Dead or Alive jugant a Volley, em refereixo a un altre tipus de “varietat d’elements”, carallot! Al joc tindràs al teu abast un gran número d’armes, cada una més important que l’anterior, i que t’aniran molt bé, ja que hi haurà enemics més vulnerables a certs atacs de certes armes o zones a les que només podràs accedir si ets el posseïdor de X arma. Apart d’això, podràs millorar la teva armadura, casc, botes… i podràs anar pel món a lloms (Ei, Llom) d’un Chocobo! Només per això ja val la pena!

 

 

També trobaràs gran diversitat d’escenaris, com pobles, coves, masmorres, viatges per l’aigua amb el teu Chocobo (si, ho conto com escenari), fent que el joc sigui dinàmic i que no se’t passi pel cap frases com “cagundeu el mapejat és repeteix més que esmorzar galetes amb allioli”.

 

 

Si vols  varietat d’enemics, aquest és el teu joc noiet/a, perquè en veuràs de tots colors, mides i formes (parlo d’enemics, marranots!), contra els que lluitaràs en temps real i que contra més te’n pelis més aniràs pujant de nivell.

 

 

Durant la teva aventura, no et faltaran companys de viatge (bé, sí, molts cops aniràs sol pel món, però d’altres no, com a la vida saps?), des del guerrer experimentat fins a la noieta per la que perdràs el cul i per la que patiràs més que un “tribuneru” en un Barça-Madrid. Sí, la rossa. Com de costum, no us vull estripar gaire de l’argument, però si heu jugat a algun rpg ja sabreu més o menys com anirà el tema.

 

 

I en definitiva això es tot amics i amigues, em podria allargar més però… sabeu? Doncs això (soc un mal parit). Feu bondaaaaat que us estic veient!!

 

 

0
0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.