Tres nous Metal Slug!!

Heavy machine gun! Si aquestes paraules van ser unes de les primeres que vas aprendre en l’idioma de Peter Simons (el nom és completament inventat, però ho he googlejat i efectivament, he trobat al menys un Peter Simons que parla en anglès), aquest article t’interessa i molt! 

Hola! Sóc el primer Peter Simons que apareix a Google si busques “Peter Simons” 

Hola! Sóc el primer Peter Simons que apareix a Google si busques “Peter Simons”

Fa “poc” vam parlar de la gran saga Metal Slug, una sèrie de jocs estimats i venerats per hom que li agradi els videojocs ben parits. Per desgràcia ha plogut bastant des de l’últim Metal Slug publicat, i des de llavors ens hem hagut de conformar amb jocs similars com el gran Demon Front (Que no saps quin joc és? Doncs punxa aquí), amb els centenars de hacks que hi ha (alguns de molt bons) o amb recopilatoris/descàrregues digitals dels ja existents, però cap títol nou per part dels de SNK. Doncs sabeu que? Portem notícies fresques!

Resulta que els d’Osaka ens han donat recentment una sorpresa collonuda, anunciant no un, ni dos, sino tres jocs nous de Metal Slug per aquest any!! A continuació us dono més detalls: 

El primer d’ells sortirà per a dispositius mòbils, es a dir, iOS i Android, i està desenvolupat  per Timi Studio (que pertany a Tencent Games) juntament amb SNK. No us espanteu, que sigui per a mòbils no vol dir que sigui dolent ni molt menys. La veritat és que, tot i que han actualitzat una mica l’aspecte del joc en si, sembla que en general ens seguirà donant aquelles sensacions que ja ens donaven els seus predecessors. 

Tot i que encara estem pendents de tenir més detalls, podem apreciar un canvi gràfic important, ja que es desmarquen del 2D al que ens tenien acostumats i ens sorprenen amb aquest aspecte 2D/3D que ens deixa tan bocabadats com un soldat abans de ser abatut per les bales d’en Marco i companyia (bé, potser no tant, però la frase m’ha quedat de puta mare). Ens pot agradar més o menys, però és fresc i pinta prou bé. Potser hi haurà gent que opinarà que el rentat de cara no era necessari, però sabent que hi ha 2 jocs més en camí, crec que “arriscar” en aquest sentit val la pena… tot i que això només el temps ho dirà.  

Els controls em fan una mica de por, no només perquè tots els botons es veuen bastant junts, sino també pel tamany de dits que gasto, així que primer el provaré a la GPD XD a veure que tal. El gameplay és fluid i trepidant com els millors títols de la saga, així que en aquest aspecte estic molt tranquil ja que aquí és on residirà l’exit del joc. Per últim, i com podem apreciar al vídeo, hi haurà una especia de plaça on podrem adquirir items i interactuar amb altres personatges, tot i que encara no sabem a quin nivell (però pinta que serà comprar, vendre i poc més).   

Per part de SNK tindrem dos jocs nous, un per a mòbils i un altre per a consoles. Sabem alguna cosa d’ells? Doncs no, simplement que és oficial i que veuran la llum durant el transcurs d’aquest estimat any 2020, que ja és molt.  

Bé, poqueta cosa més, però és molt emocionant, oi?? Jo estic que m’ho faig a sobre. En fi, seguirem informant del tema mentre gaudim d’altres joies del món dels videojocs!

 

Si us ha agradat, compartiu, feu like, o el que sigui! Un petit gest vostre significa molt per a nosaltres i ens ajuda a crèixer! Salut i força al canut! 

11
2 respostes
 1. Albert
  Albert says:

  Molt bona pinta! M’encanta recordar que tinc la GPD XD cada vegada que surt un joc per mòbil al que pot molar jugar! Com aguanta la mirada en Peter Simons oi?

  Respon
 2. Jon 👌
  Jon 👌 says:

  És en Peter Simons un personatge desbloquejable al joc? Fora conyes, el Code J sembla ben parit però aquests gràfics… noto que perd una mica de fluidesa respecte als jocs 2D, les animacions són lentotes.

  Respon

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.